Prefix zonal Balikpapan, North Penajam PaserOraș sau regiune:Balikpapan, North Penajam Paser
Prefix zonal:0542     (+62542)

Ţară:

Indonezia


Prefix zonal Balikpapan, North Penajam Paser (Indonezia)


Prefixul 0542 este codul de zonă pentru Balikpapan, North Penajam Paser. Și Balikpapan, North Penajam Paser este situat în Indonezia. Dacă vă aflați în afara Indonezia și doriți să apelați o persoană în Balikpapan, North Penajam Paser, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Indonezia este +62, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Balikpapan, North Penajam Paser, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +62542.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +62542, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Balikpapan, North Penajam Paser, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0062542.
Calculator număr de telefon