Prefix zonal Bajram CurriOraș sau regiune:Bajram Curri
Prefix zonal:0213     (+355213)

Ţară:

Albania


Prefix zonal Bajram Curri (Albania)


Prefixul 0213 este codul de zonă pentru Bajram Curri. Și Bajram Curri este situat în Albania. Dacă vă aflați în afara Albania și doriți să apelați o persoană în Bajram Curri, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Albania este +355, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bajram Curri, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +355213.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +355213, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bajram Curri, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00355213.
Calculator număr de telefon