Prefix zonal Bad BerkaOraș sau regiune:Bad Berka
Prefix zonal:036458     (+4936458)

Ţară:

Germania


Prefix zonal Bad Berka (Germania)


Prefixul 036458 este codul de zonă pentru Bad Berka. Și Bad Berka este situat în Germania. Dacă vă aflați în afara Germania și doriți să apelați o persoană în Bad Berka, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Germania este +49, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bad Berka, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +4936458.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +4936458, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bad Berka, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 004936458.
Calculator număr de telefon