Prefix zonal Aub Kr WürzburgOraș sau regiune:Aub Kr Würzburg
Prefix zonal:09335     (+499335)

Ţară:

GermaniaPrefixul 09335 este codul de zonă pentru Aub Kr Würzburg. Și Aub Kr Würzburg este situat în Germania. Dacă vă aflați în afara Germania și doriți să apelați o persoană în Aub Kr Würzburg, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Germania este +49, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Aub Kr Würzburg, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +499335.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +499335, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Aub Kr Würzburg, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00499335.
Calculator număr de telefon