Prefix zonal Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, SucreOraș sau regiune:Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre
Prefix zonal:5     (+57 5)

Ţară:

Columbia


Prefix zonal Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre (Columbia)


Prefixul 5 este codul de zonă pentru Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre. Și Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre este situat în Columbia. Dacă vă aflați în afara Columbia și doriți să apelați o persoană în Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Columbia este +57, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +57 5.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +57 5, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Atlántico, Bolívar, Cesar, La Guajira, Magdalena, Sucre, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0057 5.
Calculator număr de telefon