Prefix zonal Apure, GuáricoOraș sau regiune:Apure, Guárico
Prefix zonal:0247     (+58247)

Ţară:

VenezuelaPrefixul 0247 este codul de zonă pentru Apure, Guárico. Și Apure, Guárico este situat în Venezuela. Dacă vă aflați în afara Venezuela și doriți să apelați o persoană în Apure, Guárico, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Venezuela este +58, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Apure, Guárico, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +58247.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +58247, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Apure, Guárico, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0058247.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Apure, Guárico (Venezuela)