Prefix zonal AndrushivkaOraș sau regiune:Andrushivka
Prefix zonal:4136     (+380 4136)

Ţară:

UcrainaPrefixul 4136 este codul de zonă pentru Andrushivka. Și Andrushivka este situat în Ucraina. Dacă vă aflați în afara Ucraina și doriți să apelați o persoană în Andrushivka, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Ucraina este +380, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Andrushivka, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +380 4136.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +380 4136, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Andrushivka, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00380 4136.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Andrushivka (Ucraina)