Prefix zonal AmbositraOraș sau regiune:Ambositra
Prefix zonal:47     (+261 47)

Ţară:

Madagascar


Prefix zonal Ambositra (Madagascar)


Prefixul 47 este codul de zonă pentru Ambositra. Și Ambositra este situat în Madagascar. Dacă vă aflați în afara Madagascar și doriți să apelați o persoană în Ambositra, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Madagascar este +261, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Ambositra, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +261 47.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +261 47, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Ambositra, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00261 47.
Calculator număr de telefon