Prefix zonal AmasyaOraș sau regiune:Amasya
Prefix zonal:358     (+90 358)

Ţară:

Turcia


Prefix zonal Amasya (Turcia)


Prefixul 358 este codul de zonă pentru Amasya. Și Amasya este situat în Turcia. Dacă vă aflați în afara Turcia și doriți să apelați o persoană în Amasya, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Turcia este +90, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Amasya, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +90 358.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +90 358, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Amasya, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0090 358.
Calculator număr de telefon