Prefix zonal AltanshireeOraș sau regiune:Altanshiree
Prefix zonal:5242     (+976 5242)

Ţară:

MongoliaPrefixul 5242 este codul de zonă pentru Altanshiree. Și Altanshiree este situat în Mongolia. Dacă vă aflați în afara Mongolia și doriți să apelați o persoană în Altanshiree, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mongolia este +976, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Altanshiree, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +976 5242.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +976 5242, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Altanshiree, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00976 5242.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Altanshiree (Mongolia)