Prefix zonal AgalegaOraș sau regiune:Agalega
Prefix zonal:814     (+230 814)

Ţară:

Mauritius


Prefix zonal Agalega (Mauritius)


Prefixul 814 este codul de zonă pentru Agalega. Și Agalega este situat în Mauritius. Dacă vă aflați în afara Mauritius și doriți să apelați o persoană în Agalega, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mauritius este +230, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Agalega, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +230 814.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +230 814, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Agalega, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00230 814.
Calculator număr de telefon