Prefix zonal Aba, NigeriaOraș sau regiune:Aba, Nigeria
Prefix zonal:082     (+23482)

Ţară:

NigeriaPrefixul 082 este codul de zonă pentru Aba, Nigeria. Și Aba, Nigeria este situat în Nigeria. Dacă vă aflați în afara Nigeria și doriți să apelați o persoană în Aba, Nigeria, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Nigeria este +234, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Aba, Nigeria, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +23482.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +23482, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Aba, Nigeria, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0023482.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal Aba, Nigeria (Nigeria)