Prefix zonal 97 / +67597Prefix zonal:97     (+675 97)
Oraș sau regiune:Manus

Ţară:

Papua Noua Guinee


Prefix zonal 97 / +67597 (Papua Noua Guinee)


Prefixul 97 este codul de zonă pentru Manus. Și Manus este situat în Papua Noua Guinee. Dacă vă aflați în afara Papua Noua Guinee și doriți să apelați o persoană în Manus, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Papua Noua Guinee este +675, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Manus, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +675 97.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +675 97, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Manus, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00675 97.
Calculator număr de telefon