Prefix zonal 964 / +34964Prefix zonal:964     (+34 964)
Oraș sau regiune:Castellón

Ţară:

Spania


Prefix zonal 964 / +34964 (Spania)


Prefixul 964 este codul de zonă pentru Castellón. Și Castellón este situat în Spania. Dacă vă aflați în afara Spania și doriți să apelați o persoană în Castellón, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Spania este +34, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Castellón, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +34 964.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +34 964, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Castellón, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0034 964.


Calculator număr de telefon