Prefix zonal 931 / +1931Prefix zonal:931     (+1 931)
Oraș sau regiune:Tennessee

Ţară:

Statele Unite ale Americii


Prefix zonal 931 / +1931 (Statele Unite ale Americii)


Prefixul 931 este codul de zonă pentru Tennessee. Și Tennessee este situat în Statele Unite ale Americii. Dacă vă aflați în afara Statele Unite ale Americii și doriți să apelați o persoană în Tennessee, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Statele Unite ale Americii este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Tennessee, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 931.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 931, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Tennessee, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 931.
Calculator număr de telefon