Prefix zonal 93 / +69193Prefix zonal:93     (+691 93)
Oraș sau regiune:Chuuk island

Ţară:

MicroneziaPrefixul 93 este codul de zonă pentru Chuuk island. Și Chuuk island este situat în Micronezia. Dacă vă aflați în afara Micronezia și doriți să apelați o persoană în Chuuk island, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Micronezia este +691, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Chuuk island, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +691 93.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +691 93, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Chuuk island, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00691 93.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal 93 / +69193 (Micronezia)