Prefix zonal 9 / +2409Prefix zonal:9     (+240 9)
Oraș sau regiune:Bioko Island

Ţară:

Guineea Ecuatorială


Prefix zonal 9 / +2409 (Guineea Ecuatorială)


Prefixul 9 este codul de zonă pentru Bioko Island. Și Bioko Island este situat în Guineea Ecuatorială. Dacă vă aflați în afara Guineea Ecuatorială și doriți să apelați o persoană în Bioko Island, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Guineea Ecuatorială este +240, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bioko Island, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +240 9.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +240 9, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bioko Island, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00240 9.
Calculator număr de telefon