Prefix zonal 88 / +35288Prefix zonal:88     (+352 88)
Oraș sau regiune:Mertzig/Wahl

Ţară:

Luxemburg


Prefix zonal 88 / +35288 (Luxemburg)


Prefixul 88 este codul de zonă pentru Mertzig/Wahl. Și Mertzig/Wahl este situat în Luxemburg. Dacă vă aflați în afara Luxemburg și doriți să apelați o persoană în Mertzig/Wahl, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Luxemburg este +352, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Mertzig/Wahl, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +352 88.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +352 88, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Mertzig/Wahl, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00352 88.
Calculator număr de telefon