Prefix zonal 86 / +5586Prefix zonal:86     (+55 86)
Oraș sau regiune:Teresina, Parnaíba

Ţară:

Brazilia


Prefix zonal 86 / +5586 (Brazilia)


Prefixul 86 este codul de zonă pentru Teresina, Parnaíba. Și Teresina, Parnaíba este situat în Brazilia. Dacă vă aflați în afara Brazilia și doriți să apelați o persoană în Teresina, Parnaíba, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Brazilia este +55, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Teresina, Parnaíba, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +55 86.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +55 86, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Teresina, Parnaíba, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0055 86.
Calculator număr de telefon