Prefix zonal 82 / +2082Prefix zonal:82     (+20 82)
Oraș sau regiune:Beni Suef

Ţară:

Egipt


Prefix zonal 82 / +2082 (Egipt)


Prefixul 82 este codul de zonă pentru Beni Suef. Și Beni Suef este situat în Egipt. Dacă vă aflați în afara Egipt și doriți să apelați o persoană în Beni Suef, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Egipt este +20, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Beni Suef, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +20 82.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +20 82, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Beni Suef, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0020 82.
Calculator număr de telefon