Prefix zonal 814 / +7814Prefix zonal:814     (+7 814)
Oraș sau regiune:Republic of Karelia

Ţară:

Rusia


Prefix zonal 814 / +7814 (Rusia)


Prefixul 814 este codul de zonă pentru Republic of Karelia. Și Republic of Karelia este situat în Rusia. Dacă vă aflați în afara Rusia și doriți să apelați o persoană în Republic of Karelia, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Rusia este +7, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Republic of Karelia, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +7 814.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +7 814, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Republic of Karelia, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 007 814.
Calculator număr de telefon