Prefix zonal 81 / +5281Prefix zonal:81     (+52 81)
Oraș sau regiune:Monterrey, Nuevo León

Ţară:

Mexic


Prefix zonal 81 / +5281 (Mexic)


Prefixul 81 este codul de zonă pentru Monterrey, Nuevo León. Și Monterrey, Nuevo León este situat în Mexic. Dacă vă aflați în afara Mexic și doriți să apelați o persoană în Monterrey, Nuevo León, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Mexic este +52, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Monterrey, Nuevo León, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +52 81.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +52 81, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Monterrey, Nuevo León, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0052 81.
Calculator număr de telefon