Prefix zonal 80 / +35280Prefix zonal:80     (+352 80)
Oraș sau regiune:Diekirch

Ţară:

Luxemburg


Prefix zonal 80 / +35280 (Luxemburg)


Prefixul 80 este codul de zonă pentru Diekirch. Și Diekirch este situat în Luxemburg. Dacă vă aflați în afara Luxemburg și doriți să apelați o persoană în Diekirch, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Luxemburg este +352, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Diekirch, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +352 80.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +352 80, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Diekirch, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00352 80.
Calculator număr de telefon