Prefix zonal 78 / +26378Prefix zonal:78     (+263 78)
Oraș sau regiune:Murewa

Ţară:

Zimbabwe


Prefix zonal 78 / +26378 (Zimbabwe)


Prefixul 78 este codul de zonă pentru Murewa. Și Murewa este situat în Zimbabwe. Dacă vă aflați în afara Zimbabwe și doriți să apelați o persoană în Murewa, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Zimbabwe este +263, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Murewa, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +263 78.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +263 78, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Murewa, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00263 78.
Calculator număr de telefon