Prefix zonal 76 / +99876Prefix zonal:76     (+998 76)
Oraș sau regiune:Surkhandarya

Ţară:

Uzbekistan


Prefix zonal 76 / +99876 (Uzbekistan)


Prefixul 76 este codul de zonă pentru Surkhandarya. Și Surkhandarya este situat în Uzbekistan. Dacă vă aflați în afara Uzbekistan și doriți să apelați o persoană în Surkhandarya, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Uzbekistan este +998, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Surkhandarya, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +998 76.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +998 76, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Surkhandarya, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00998 76.
Calculator număr de telefon