Prefix zonal 76 / +37276Prefix zonal:76     (+372 76)
Oraș sau regiune:Valga

Ţară:

Estonia


Prefix zonal 76 / +37276 (Estonia)


Prefixul 76 este codul de zonă pentru Valga. Și Valga este situat în Estonia. Dacă vă aflați în afara Estonia și doriți să apelați o persoană în Valga, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Estonia este +372, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Valga, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +372 76.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +372 76, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Valga, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00372 76.
Calculator număr de telefon