Prefix zonal 751 / +91751Prefix zonal:751     (+91 751)
Oraș sau regiune:Gwalior, Madhya Pradesh

Ţară:

India


Prefix zonal 751 / +91751 (India)


Prefixul 751 este codul de zonă pentru Gwalior, Madhya Pradesh. Și Gwalior, Madhya Pradesh este situat în India. Dacă vă aflați în afara India și doriți să apelați o persoană în Gwalior, Madhya Pradesh, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru India este +91, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Gwalior, Madhya Pradesh, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +91 751.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +91 751, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Gwalior, Madhya Pradesh, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0091 751.
Calculator număr de telefon