Prefix zonal 732 / +1732Prefix zonal:732     (+1 732)
Oraș sau regiune:New Jersey

Ţară:

Statele Unite ale AmericiiPrefixul 732 este codul de zonă pentru New Jersey. Și New Jersey este situat în Statele Unite ale Americii. Dacă vă aflați în afara Statele Unite ale Americii și doriți să apelați o persoană în New Jersey, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Statele Unite ale Americii este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în New Jersey, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 732.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 732, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din New Jersey, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 732.
Calculator număr de telefon