Prefix zonal 72 / +99872Prefix zonal:72     (+998 72)
Oraș sau regiune:Djizak

Ţară:

Uzbekistan


Prefix zonal 72 / +99872 (Uzbekistan)


Prefixul 72 este codul de zonă pentru Djizak. Și Djizak este situat în Uzbekistan. Dacă vă aflați în afara Uzbekistan și doriți să apelați o persoană în Djizak, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Uzbekistan este +998, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Djizak, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +998 72.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +998 72, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Djizak, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00998 72.
Calculator număr de telefon