Prefix zonal 61 / +26361Prefix zonal:61     (+263 61)
Oraș sau regiune:Kariba

Ţară:

Zimbabwe


Prefix zonal 61 / +26361 (Zimbabwe)


Prefixul 61 este codul de zonă pentru Kariba. Și Kariba este situat în Zimbabwe. Dacă vă aflați în afara Zimbabwe și doriți să apelați o persoană în Kariba, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Zimbabwe este +263, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kariba, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +263 61.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +263 61, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kariba, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00263 61.
Calculator număr de telefon