Prefix zonal 585 / +1585Prefix zonal:585     (+1 585)
Oraș sau regiune:New York

Ţară:

Statele Unite ale Americii


Prefix zonal 585 / +1585 (Statele Unite ale Americii)


Prefixul 585 este codul de zonă pentru New York. Și New York este situat în Statele Unite ale Americii. Dacă vă aflați în afara Statele Unite ale Americii și doriți să apelați o persoană în New York, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Statele Unite ale Americii este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în New York, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 585.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 585, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din New York, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 585.
Calculator număr de telefon