Prefix zonal 55 / +26355Prefix zonal:55     (+263 55)
Oraș sau regiune:Kwekwe

Ţară:

Zimbabwe


Prefix zonal 55 / +26355 (Zimbabwe)


Prefixul 55 este codul de zonă pentru Kwekwe. Și Kwekwe este situat în Zimbabwe. Dacă vă aflați în afara Zimbabwe și doriți să apelați o persoană în Kwekwe, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Zimbabwe este +263, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kwekwe, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +263 55.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +263 55, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kwekwe, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00263 55.
Calculator număr de telefon