Prefix zonal 503 / +1503Prefix zonal:503     (+1 503)
Oraș sau regiune:Oregon

Ţară:

Statele Unite ale Americii


Prefix zonal 503 / +1503 (Statele Unite ale Americii)


Prefixul 503 este codul de zonă pentru Oregon. Și Oregon este situat în Statele Unite ale Americii. Dacă vă aflați în afara Statele Unite ale Americii și doriți să apelați o persoană în Oregon, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Statele Unite ale Americii este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Oregon, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 503.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 503, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Oregon, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 503.
Calculator număr de telefon