Prefix zonal 48 / +38948Prefix zonal:48     (+389 48)
Oraș sau regiune:Prilep

Ţară:

Republica Macedonia


Prefix zonal 48 / +38948 (Republica Macedonia)


Prefixul 48 este codul de zonă pentru Prilep. Și Prilep este situat în Republica Macedonia. Dacă vă aflați în afara Republica Macedonia și doriți să apelați o persoană în Prilep, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Macedonia este +389, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Prilep, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +389 48.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +389 48, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Prilep, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00389 48.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal 48 / +38948