Prefix zonal 473 / +81473Prefix zonal:473     (+81 473)
Oraș sau regiune:Ichikawa, Matsudo

Ţară:

Japonia


Prefix zonal 473 / +81473 (Japonia)


Prefixul 473 este codul de zonă pentru Ichikawa, Matsudo. Și Ichikawa, Matsudo este situat în Japonia. Dacă vă aflați în afara Japonia și doriți să apelați o persoană în Ichikawa, Matsudo, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Japonia este +81, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Ichikawa, Matsudo, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +81 473.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +81 473, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Ichikawa, Matsudo, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0081 473.
Calculator număr de telefon