Prefix zonal 46 / +42046Prefix zonal:46     (+420 46)
Oraș sau regiune:Pardubice

Ţară:

Cehia


Prefix zonal 46 / +42046 (Cehia)


Prefixul 46 este codul de zonă pentru Pardubice. Și Pardubice este situat în Cehia. Dacă vă aflați în afara Cehia și doriți să apelați o persoană în Pardubice, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Cehia este +420, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Pardubice, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +420 46.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +420 46, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Pardubice, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00420 46.
Calculator număr de telefon