Prefix zonal 432 / +1432Prefix zonal:432     (+1 432)
Oraș sau regiune:Texas

Ţară:

Statele Unite ale Americii


Prefix zonal 432 / +1432 (Statele Unite ale Americii)


Prefixul 432 este codul de zonă pentru Texas. Și Texas este situat în Statele Unite ale Americii. Dacă vă aflați în afara Statele Unite ale Americii și doriți să apelați o persoană în Texas, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Statele Unite ale Americii este +1, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Texas, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1 432.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +1 432, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Texas, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001 432.
Calculator număr de telefon