Prefix zonal 37 / +38337Prefix zonal:37     (+381 37)
Oraș sau regiune:Kruševac

Ţară:

Kosovo


Prefix zonal 37 / +38337 (Kosovo)


Prefixul 37 este codul de zonă pentru Kruševac. Și Kruševac este situat în Kosovo. Dacă vă aflați în afara Kosovo și doriți să apelați o persoană în Kruševac, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Kosovo este +381, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kruševac, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +381 37.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +381 37, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kruševac, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00381 37.
Calculator număr de telefon