Prefix zonal 36 / +24436Prefix zonal:36     (+244 36)
Oraș sau regiune:Kuanza Sul

Ţară:

Angola


Prefix zonal 36 / +24436 (Angola)


Prefixul 36 este codul de zonă pentru Kuanza Sul. Și Kuanza Sul este situat în Angola. Dacă vă aflați în afara Angola și doriți să apelați o persoană în Kuanza Sul, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Angola este +244, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Kuanza Sul, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +244 36.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +244 36, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Kuanza Sul, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00244 36.
Calculator număr de telefon