Prefix zonal 267 / +238267Prefix zonal 267 / +238267 (Republica Capului Verde)


Prefixul 267 este codul de zonă pentru Cidade Velha. Și Cidade Velha este situat în Republica Capului Verde. Dacă vă aflați în afara Republica Capului Verde și doriți să apelați o persoană în Cidade Velha, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Capului Verde este +238, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Cidade Velha, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +238 267.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +238 267, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Cidade Velha, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00238 267.
Calculator număr de telefon