Prefix zonal 25 / +38325Prefix zonal:25     (+381 25)
Oraș sau regiune:Sombor

Ţară:

Kosovo


Prefix zonal 25 / +38325 (Kosovo)


Prefixul 25 este codul de zonă pentru Sombor. Și Sombor este situat în Kosovo. Dacă vă aflați în afara Kosovo și doriți să apelați o persoană în Sombor, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Kosovo este +381, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Sombor, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +381 25.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +381 25, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Sombor, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00381 25.
Calculator număr de telefon