Prefix zonal 248 / +993248Prefix zonal 248 / +993248 (Turkmenistan)


Prefixul 248 este codul de zonă pentru Magtymguly (Garrygala). Și Magtymguly (Garrygala) este situat în Turkmenistan. Dacă vă aflați în afara Turkmenistan și doriți să apelați o persoană în Magtymguly (Garrygala), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Turkmenistan este +993, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Magtymguly (Garrygala), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +993 248.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +993 248, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Magtymguly (Garrygala), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00993 248.
Calculator număr de telefon