Prefix zonal 24 / +9424Prefix zonal:24     (+94 24)
Oraș sau regiune:Vavuniya

Ţară:

Sri Lanka


Prefix zonal 24 / +9424 (Sri Lanka)


Prefixul 24 este codul de zonă pentru Vavuniya. Și Vavuniya este situat în Sri Lanka. Dacă vă aflați în afara Sri Lanka și doriți să apelați o persoană în Vavuniya, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Sri Lanka este +94, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Vavuniya, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +94 24.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +94 24, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Vavuniya, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0094 24.
Calculator număr de telefon