Prefix zonal 23 / +22523Prefix zonal:23     (+225 23)
Oraș sau regiune:Banco

Ţară:

Coasta de Fildeș


Prefix zonal 23 / +22523 (Coasta de Fildeș)


Prefixul 23 este codul de zonă pentru Banco. Și Banco este situat în Coasta de Fildeș. Dacă vă aflați în afara Coasta de Fildeș și doriți să apelați o persoană în Banco, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Coasta de Fildeș este +225, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Banco, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +225 23.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +225 23, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Banco, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00225 23.
Calculator număr de telefon