Prefix zonal 22 / +21822Prefix zonal:22     (+218 22)
Oraș sau regiune:Tripoli International Airport

Ţară:

Libia


Prefix zonal 22 / +21822 (Libia)


Prefixul 22 este codul de zonă pentru Tripoli International Airport. Și Tripoli International Airport este situat în Libia. Dacă vă aflați în afara Libia și doriți să apelați o persoană în Tripoli International Airport, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Libia este +218, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Tripoli International Airport, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +218 22.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +218 22, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Tripoli International Airport, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00218 22.
Calculator număr de telefon