Prefix zonal 21 / +24521Prefix zonal:21     (+245 21)
Oraș sau regiune:Bissau

Ţară:

Guineea-BissauPrefixul 21 este codul de zonă pentru Bissau. Și Bissau este situat în Guineea-Bissau. Dacă vă aflați în afara Guineea-Bissau și doriți să apelați o persoană în Bissau, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Guineea-Bissau este +245, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bissau, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +245 21.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +245 21, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bissau, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00245 21.
Calculator număr de telefon


Prefix zonal 21 / +24521 (Guineea-Bissau)