Prefix zonal 0851 / +61851Prefix zonal:0851     (+61851)
Oraș sau regiune:Port Hedland

Ţară:

AustraliaPrefixul 0851 este codul de zonă pentru Port Hedland. Și Port Hedland este situat în Australia. Dacă vă aflați în afara Australia și doriți să apelați o persoană în Port Hedland, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Australia este +61, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Port Hedland, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +61851.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +61851, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Port Hedland, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0061851.
Calculator număr de telefon