Prefix zonal 077 / +6377Prefix zonal:077     (+6377)
Oraș sau regiune:Ilocos Norte, Ilocos Sur

Ţară:

Filipine


Prefix zonal 077 / +6377 (Filipine)


Prefixul 077 este codul de zonă pentru Ilocos Norte, Ilocos Sur. Și Ilocos Norte, Ilocos Sur este situat în Filipine. Dacă vă aflați în afara Filipine și doriți să apelați o persoană în Ilocos Norte, Ilocos Sur, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Filipine este +63, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Ilocos Norte, Ilocos Sur, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +6377.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +6377, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Ilocos Norte, Ilocos Sur, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 006377.
Calculator număr de telefon