Prefix zonal 0711 / +62711Prefix zonal 0711 / +62711 (Indonezia)


Prefixul 0711 este codul de zonă pentru Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin. Și Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin este situat în Indonezia. Dacă vă aflați în afara Indonezia și doriți să apelați o persoană în Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Indonezia este +62, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +62711.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +62711, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0062711.
Calculator număr de telefon