Prefix zonal 063 / +3263Prefix zonal:063     (+3263)
Oraș sau regiune:Arlon (Aarlen)

Ţară:

Belgia


Prefix zonal 063 / +3263 (Belgia)


Prefixul 063 este codul de zonă pentru Arlon (Aarlen). Și Arlon (Aarlen) este situat în Belgia. Dacă vă aflați în afara Belgia și doriți să apelați o persoană în Arlon (Aarlen), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Belgia este +32, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Arlon (Aarlen), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +3263.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +3263, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Arlon (Aarlen), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 003263.
Calculator număr de telefon